about_small_1

Onze medische zorg.


In onze kliniek kunt u terecht voor de behandeling van bijna alle gezelschapsdieren. Naast uiteraard honden, katten, konijnen en knaagdieren behandelen wij ook reptielen, schildpadden en vogels.

Samen met ons team van medewerkers streven wij naar een optimale medische zorg voor onze patiënten. De levenskwaliteit en de preventieve zorg staan hierbij voorop. Wij streven er naar om de gezondheid van de ons toevertrouwde patiënten zo lang mogelijk op een zo hoog mogelijk peil te houden. Wij doen dit door het verlenen van kwalitatief hoogstaande diergeneeskundige zorg.

Om dit alles mogelijk te maken heeft onze kliniek uitstekende voorzieningen, en zorgen wij met bij- en nascholing van al onze personeelsleden voor nieuwe kennis, mogelijkheden en inzichten

De levenskwaliteit van uw huisdier is de belangrijkste leidraad voor de aanpak die we kiezen. Ruime uitleg aan, en overleg met u als eigenaar, vinden we daarbij erg belangrijk.

Of het nu een keizersnede, gezondheidsonderzoek, operatie of behandeling van suikerziekte betreft, uw huisdier kan rekenen op een moderne en verantwoorde medische zorg en de maximale inzet van ons team.

One day diagnose.

Mocht uw huisdier ziek zijn dan is ons streven om u en uw huisdier niet meerdere malen terug te laten komen. Wij proberen om al het nodige onderzoek bij het eerste consult uit te voeren. Het streven is om al het onderzoek dus ook het maken van röntgenfoto’s , een echo of het afnemen van bloed tijdens dit eerste consult uit te voeren.

In verreweg de meeste gevallen gaat u naar huis met een (voorlopige) diagnose en een behandelplan.

Wij kunnen heel veel onderzoeken zelf uitvoeren, maar voor bepaalde vormen van gespecialiseerd onderzoek en behandeling kunnen wij in overleg met u besluiten uw huisdier door te sturen naar de klinieken van dierenarts-specialisten zoals in Dordrecht, Utrecht of Amsterdam.

about_small_2

about_small_3

Kwaliteit op top niveau.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn niet alle dierenartsen gelijk. Nergens is duidelijk vastgelegd wat de kwaliteitseisen moeten zijn waaraan een praktijk moet voldoen. Als Sterkliniek vinden wij kwaliteit een zeer belangrijk aspect en besteden daar dan ook zeer uitgebreid aandacht aan.
Ons streven is niet louter de allergoedkoopste te zijn, maar om kwalitatief, bewezen de beste te zijn zodat onze patiënten de beste, veiligste en meest actuele behandelingen krijgen.